sábado, enero 07, 2012

DATOS INTERESANTES










2 comentarios:

Otilie dijo...

Quan les gràfiques assenyalen valors positius, nosaltres sempre som els últims, vida. A sobre, encara cobrem menys de salari mínim que a Grècia. I encara diuen que el salari mínim interprofessional es reduirà més a uns 600 i pico. És veritat ?

Mira el salari de França. Ara ho entenc tot. Amb el salari d'aquí, no podem viure allà. No és ni la meitat !!! M'ha soprés que el de Regne Unit, fos més baix.Però, ja m'agradria ja, ains... no se´on anirem a parar !

Merci per les dades aportades.

TQM

linus dijo...

Hola amor,

Un simple gràfic com aquest t'aporta moltes dades d'interès a l'hora d'entendre com estem.

Com molt bé diu, amb un salari la meitat de França no es pot viure ni, gairebé, viatjar-hi de vacances.

Altres dades d'interès: són les retallades que ha viscut el regne unit o, com fins i tot, Eslovènia s'ha esforçat en igualar-nos; i en el cas de Grècia, malgrat tot el que els hi ha passat, estan per sobre de nosaltres.

Pel costat positiu, Irlanda - un país intervingut també -, Bèlgica, països baixos i centre europa cobren molt dignament.

Pel costat negatiu, països com alemanya et al, que no tenen salari mínim interprofessional o el que és el mateix: una major diferència entre els que guanyen molt i els altres que deuen cobrar una misèria.

Gràcies pel comment.

TQM