domingo, junio 10, 2012

Fieldrecording


" Compositions using field recordings generally fall into two categories: those that describe a location, and those which explore environmental or social themes. However there are also compositions which enjoy experimenting with the qualities of particular sounds, where the musicality of field recordings is manipulated into an unrecognisable form through the tools available to the composer. " 


-Jay-Dea Lopez

2 comentarios:

Otilie dijo...

Merci amore,

Em sento especialment lligada al fieldrecording pel que fa a l'exploració d'ambients i sons més pròxims a la descripció de llocs, de moment, paratges naturals. Però tinc curiositat per explorar els temes socials. El meu editor preferit ;) de sons, fa unes composicions finals amb les seves eines top-secret, que no tenen res a envejar. Soprenents - les de veu, són una passada !!!

TQM

linus dijo...

Hola amor,

El fieldrecording és un camp apassionant itself, ja sigui amb les variants més naturalistes, entorns humans i, en particular, l'aprofitament experimental de les gravacions de camp.

A mi tots els tipus m'evoquen coses diferents i em serveixen per fruir en moments concrets que van des de la tranquil·litat i la inacció fins a la creativitat experimentadora.

Gràcies pel comment.

TQM