miércoles, junio 20, 2012

Apostillas a un Sonar 2012

"cuando Star Slinger se sube a la cabina es capaz de pinchar píldoras bailables de aupa, con aromas soulful y funky, y con capacidad para sumergirse en bootlegs y no salir manchado. Su sesión en el Village sirvió para empezar a calentar los ánimos del público presente pese al reducido alcance sonoro que presentó durante toda la tarde ese escenario."



- Keith Mod Moon


2 comentarios:

Otilie dijo...

Doncs si, estic molt d'acord amb aquesta aportació. La veritat és que si veus a Star Slinger, al carrer, amb els cabells al davant,... no diries pas que és un dj tan ben reputat. Doncs té un flow a l'hora de punxar que qualsevol tema té un cliché especial a les mans de Slinger. Tan bo en directe com enregistrat !!!

Moltes gràcies kari per l'experiència.
TQM

linus dijo...

Star Slinger és l'estrella més rutilant de la sampledelia actual. Un tapat que el seu tete ja va descobrir a mitjans de l'any passat, la presència i notorietat del qual no ha deixat de creixer durant aquest temps.

A més, és un mestre fent que qualsevol cosa punxada soni de forma personal i característica a l'estil slinger i bé a l'hora, cosa de flow realment dificil en un món on els djs convencionals son indistingibles entre sí.

Gràcies pel comment amor.

TQM