martes, marzo 08, 2005

WORRY

Hoy me encuentro un poco alicaído. Últimamente estoy algo variable de carácter: algunos días contento y optimista, otros, triste y pesimista. Estoy básicamente preocupado por encontrar trabajo; pasan los días, he enviado currículums y apuntado a ofertas de trabajo, pero ni siquiera me han llamado. En el fondo es un problema de apego a uno mismo, mira ahí afuera y relativiza tu situación - me lo repito siempre, pero parece que no convenzo-; necesito una mayor esperanza respecto al futuro...... o, quizás, desesperanzarme del todo.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Be happy, kari....
Les respostes als currículums i a les peticions, arribaràn. Potser no seràn aquestes, però en seràn unes altres (i potser fins i tot vindràn totes juntes).
Lamentablement, avui dia, la política del mercat laboral és nefasta; sort en tenim d'aquests cursos "especialitzats" en informàtica, per a la inserció laboral...Ningú ens diu que arribem a tenir una feina estable, però ens haurem format, i amb això, haurem ampliat les opcions, tocarem a més portes,(;)...
I ja que fem temps, tot això ens serveix per veure com està el tema de trobar treball i que és el que podem fer,...
Tot són experiències,i són enriquidores, de tot n'aprendrem; i aquests aprenentatges ens serviràn, a la llarga, per adonar-nos del que tenim. Quan estiguem treballant, i aquest treball ens ompli ( rel. Filosofia), ens recordarem d'aquest post. Kisses.

linus dijo...

Mercy kari pels ànims, a veure si és veritat i les peticions van arribant, si més no per començar a ingressar quelcom al banc...