domingo, febrero 15, 2009

AYER LO HABLABA


" pues en verdad nadie quiere saber exactamente qué está pasando y cuáles son las consecuencias de nuestras maneras de vivir "


María Virginia Jaua



2 comentarios:

Otilie dijo...

Afortunada em sento d'haver tingut aquesta conversa amb tú ahir. De fet, ens refugiem moltes vegades amb la idea de que qualsevol temps passat va ser millor, ignorant les noves formes de viure i les manifestacions culturals que es presenten que retraten , subjectivament o no, el món que ara vivim. Segurament, les anteriors ens possibiliten un coneixement crític del que vivim ara, però no es pot viure d'esquenes al que s'està pensant actualment.

Moltes gràcies per fer-me creixer cada dia.
TQM

linus dijo...

Trobo cada dia més necessària una antropologia cultural compromesa amb el present que ens digui, perquè coi fem el que fem i ens ajudi a dotar de sentit - aquí la Filosofia sempre hi tindrà molt a dir - a la nostra època.

No obstant, no trobo que l'acadèmia estigui per la labor - o a mi no em consta, per tant no ho divulga, principi irrenunciable d'una època en que la transmissió d'informació és el seu vertader leitmotive. Ens haurem de continuar refiant del cinema - i no dic documental a consciència -, el vertader gran recurs etnogràfic de la nostra època.

TQM