martes, agosto 12, 2008

COBRE



" El pasado es más extraño que cualquier profecía "


Jorge Luis Arcos



2 comentarios:

Otilie dijo...

Per mi aquest pots és molt enigmàtic per la relació que guarda l'encapçalament: cobre. i el que ens diu jose luis arcos. He intentat buscar el significat de la paraula cobre i, a part de trobar la descripció científica, he trobat quelcom curiós: # Siglas y abreviaciones. El símbolo químico actual del cobre es «Cu». Siglos atrás, los alquimistas lo representaron con el símbolo ♀ , que también representaba al planeta Venus, a la diosa griega Afrodita y al género femenino.[13] La razón de esta relación puede ser que la diosa fenicia Astarté, equivalente en parte a Afrodita, era muy venerada en Chipre, isla famosa por sus minas de cobre.[14] El símbolo ♀ guarda a su vez parecido con el jeroglífico egipcio anj, que representaba la vida o quizás también la unión sexual.

Segurament no volies transmetre això en el teu post ( necessito pistes que m'ajudin), però ja saps que busco referents sempre i que en aquest cas, t'he volgut aportar something que té a veure molt amb nosaltres ...
TQM

linus dijo...

Molt curiosa e interessant l'aportació historiogràfica. La meva voluntat era sinestèsica, en aquest sentit, certs versos tenen una qualitat especial que a mi em recorda a la noblesa del bronze - que no deixa de ser una al·leació del coure.

TQM