miércoles, julio 23, 2008

PEDAGOGIA TRADICIONAL







3 comentarios:

Otilie dijo...

Quin gran clip. Va més enllà de ser un clip de video grotesc sino que analitza les atrocitats que cometien els professors quan els infants no escoltaven o no escoltaven atentament les seves classes magistrals. Els infants s'en adonen d'això. No obstant, es rebel·len contra aquest model pedagògic tradicional al final del clip. Aquesta educació que va traumatitzar a Pink Floid i que el va aïllar de la societat.
Another brick in the wall, vol dir un altre mao a la paret. Pink Foid posava un mao a la pared cada vegada que patia un trauma.
Moltíssimes gràcies per la teva aportacio rei. Ets un amor.Te quiero.

linus dijo...

Hola pinchonz, és un clip molt interessant a nivell estètic i teoric. Tot i que el meu profe de teoria deia que era demagògic i en part tenia raó, el fet és que la pedagogia tradicional ha fet i, sobretot, fa tant mal avui en dia a l'educació que tota crítica és poca.

La idea dels maons, explicada en un documental sobre la història del rock, sorgeix de la voluntat de la banda de fer un concert-espectacle en que cada vegada anaven posant un maó fins que s'aïllaven físicament del públic, aquesta idea sorgeix com a crítica als macroconcerts i a la il·lusió de proximitat massiva, quan el que aconsegueix - en teoria, tot i que considero que es pot filar més prim - és just el contrari.

TQM

Otilie dijo...

Aps molt estranya el fet d'aïllar-se del públic, però és una idea interessant a la vegada, per diferenciar-se dels artistes que ofereixen macroconcerts. D'aquesta manera el públic valora el que realment t'ofereix l'artista: bona música amb un rerefons interessant. Gràcies per l'aportació. A la wikipèdia es feia referència a maó" trauam , segons la biografia de Pink Floid.
TQM