viernes, junio 06, 2008

LUJOS DE LA CONTEMPORANEIDAD





3 comentarios:

Otilie dijo...

Ara en tenc perquè diu que son lujos. Les idees de Chomsky sobre la creativitat versus repressió és molt interessant. De fet vosté aquest matí feia un comentari al respecte. Després Focault, parlant de sistemes de repressió més en un ordre de poder, polític , de l'exèrcit,de la presó, dels centres.

Molt interessant. Llàstima que llegir els subt´tols sigui tan embolicat. Perquè els subtítols en espanyol, han d'estar en vermell ?

Vull seguir formant-me en idees d'aquests dos autors, especialment amb Chomsky, amb voste.

Lo quiero to the end,....

linus dijo...

Si em fa triar entre Chomsky - un intelectual multidisciplinar interessant, però poc profund - i Foucault - un pensador revolucionari que ens ha canviat la forma de veure institucions i pràctiques - no hi ha color. Tot i que aprecio el seu interès, en la messura que vagi trobant conferències i entrevistes subtitulades, les aniré penjant.

TQM

Otilie dijo...

Focault m'interessa molt com a pensador,les seves idees sobre el paper dels professionals que es dediquen a l'Educació Social i educar en institucions com CRAES, la seva obra cabdal " Vigilar y Catigar", ..... De Chomsky, m'interessen algunes idees sobre la creativitat,... em va agradar el que deia en aquesta conferència. Sense dubte, el luxe és veure a Focault en aquesta conferència ,...

TQM