miércoles, marzo 19, 2008

ONLY IN DREAMS



Recuerdas, ya hace mucho tiempo, cuando de pequeño ansiabas ir a dormir temprano. Lo que ansiabas, entonces, era soñar en un mundo muy diferente, un mundo seguro, divertido y lleno de aventuras. Un mundo en el que tu eras el principal protagonista, un mundo despreocupado. Ansiabas ir a dormir pronto y recelabas al despertarte por la mañana. ¿ Lo recuerdas ?, cuando a veces, todavía hoy, sientes lo mismo.




2 comentarios:

Otilie dijo...

Oh, carinyet meu, no tinc paraules per descriure el molt qeue t'admiro, lo molt que m'agrada i m'emcociona que vos escrigui així, segurament que et faria una gran abraçada per demostrar-te que m'encanta el què diu i com ho diu.Estic en completa sintonía amb el que vos expressa. Ho recordo perfectament. Recordo moltes nits així en la que la meva mare em posava el llit i jo tancava els ulls a veure si podia recuperar el somni tan fantàstic que havia tingut la nit anterior. Com m'agradaria tenir aquest poder aquesta nit, i borrar de la meva memòria els malsons, adults, les preocupacions.

Vos. és el meu àngel de la guarda.
T'estimo

linus dijo...

Gràcies a vostè per ser com és i aportar-me la inspiració tan valuosa, per contrast, per diferència i, sobretot, per enriquiment.

TQM